PRIVATLIVSPOLITIK

1.0 Dataansvarlig

ZINKSHOPPEN ApS
Solskovvej 4, Albæk
7400 Herning
Mail: mail@zinkshoppen.dk
Cvr-nr. 32155901

2.0 Hvilke personoplysninger indsamles om dig / din virksomhed af ZINKSHOPPEN ApS

Der indsamles kun personoplysninger om dig og din virksomhed for at kunne opfylde vores aftale med dig.

NB: Du kan ikke være kunde hos os, hvis du ikke giver os de mindste oplysninger, vi beder om.

  • Vi indsamler dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer, betalingsoplysninger og andre nødvendige kontaktinformationer
  • Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os ved oprettelse af din konto hos os.
  • Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, som du finder her
  • De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold af hjemmesiden (https://zinkshoppen.dk) specifikt til dig og for at kunne optimere siden.
  • Er du endnu ikke kunde hos os, indsamler vi oplysninger om dig til brug for vores markedsføring overfor dig. Det gør vi for at kunne forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig. Vi anvender kun din e-mail etc. til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil.

Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at afvikle vores kundeforhold med dig.

Vi bruger dem også til at forbedre vores tjenesteydelser og til at kunne målrette vores budskaber til dig, herunder målrette reklamer og indhold til dig.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Vi bruger de underleverandører der fremgår af https://zinkshoppen.dk til behandling af dine personoplysninger.

3.1 Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ZINKSHOPPEN, skal du rette henvendelse på mail@zinkshoppen.dk.

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på mail@zinkshoppen.dk.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Blot skriv til os på mail@zinkshoppen.dk.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

3.2 Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

3.3 Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

De bedste hilsner
ZINKSHOPPEN ApS

Sidst revideret Februar 2019.